Τι είναι οι κατηγορίες στο Joomla

 
 
Η κατηγορία στο Joomla υπάρχει απλά και μόνο για να βοηθάει στην αρχειοθέτηση των άρθρων. Εάν τώρα εσύ φτιάχνεις μια μικρή ιστοσελίδα (πχ 10 σελίδες) νομίζω δε θα σου χρειαστεί καθόλου να ασχοληθείς με τις κατηγορίες. 

Παράδειγμα ιστοσελίδας που δε σου χρειάζονται οι κατηγορίες:
Φτιάχνεις μια ιστοσελίδα με μενού Αρχική, Προϊόντα, Επικοινωνία.
Στο μενού Προϊόντα έχεις συνδέσει ένα άρθρο που παρουσιάζει όλα μαζί τα προϊόντα. Δεν υπάρχει υπο-μενού στο μενού Προϊόντα.

Από την άλλη, μπορεί να σου χρειαστεί να φτιάξεις μια κατηγορία, αν έχεις  να παρουσιάσεις μέσα από ένα μενού Προϊόντα  πχ 3 προϊόντα το καθένα σε μια δική του ξεχωριστή σελίδα (άρθρο). Σε αυτή την περίπτωση, φτιάχνεις μια κατηγορία με το όνομα Προϊόντα, και τα άρθρα Προϊόν 1, Προϊόν 2 και Προϊόν 3 που θα φτιάξεις μετά θα τα καρφιτσώσεις σε αυτήν την κατηγορία. Όταν κάποιος πατήσει το μενού Προϊόντα, θα δει μπροστά του 3 διαφορετικά Link, Προϊόν 1, Προϊόν 2 και Προϊόν 3, θα διαλέξει και πατήσει πάνω σε όποιο προϊόν τον ενδιαφέρει, και θα οδηγηθεί σε μια σελίδα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο προϊόν. Το μενού προϊόντα μπορεί να έχει κάτω του υπο-μενού.

Δες πώς να φτιάξεις μια κατηγορία στο Joomla


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!