Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη για ...άτακτα παιδιά! 



Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη για ...άτακτα παιδιά! Word-Doc


Γονείς όλου του κόσμου ενωθείτε!!!

Τα "άτακτα" παιδιά θα λάβουν ένα προειδοποιητικό γράμμα από τον Άγιο Βασίλη!!! Ο Άγιος Βασίλης απεικονίζεται σοβαρός έως αινιγματικός, και αναφέρει πως γνωρίζει όλες τις σκανταλιές του μικρού σας! Ποιος ξέρει, θα το φέρει ή όχι το δώρο του άτακτου παιδιού;

Το click-me.gr φέτος σου δίνει έτοιμο ένα πρότυπο στο Microsoft Word, το οποίο μπορείς να επεξεργαστείς στο σημείο που γράφει το κείμενο του Άη Βασίλη.
Τροποποίησέ το με βάση το όνομα του παιδιού, το όνομα του δασκάλου, τα αδερφάκια και το παιχνίδι που ζήτησε. Μπορείς να κάνεις όποια αλλαγή θέλεις στο κείμενο και να το εκτυπώσεις μετά.

Το νόημα δεν είναι να επιπλήξουμε για άλλη μια φορά το παιδί και να το κάνουμε εκδικητικό, αλλά να του υπενθυμίσουμε πως ΑΝ ΘΕΛΕΙ, μπορεί να αφήσει πίσω του την παλιά του ΤΑΜΠΕΛΑ "άτακτο παιδί" και να γίνει άλλος άνθρωπος, όπως και να λέγεται αυτό: καλό παιδί, φιλότιμο παιδί, ευγενικό παιδί, τακτικό παιδί...

Κατέβασε δωρεάν αυτό το έτοιμο πρότυπο σε  Word (Doc) για να γράψεις ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη προς το παιδί που δεν ακούει τους γονείς του!


Κείμενο γράμμα Άη Βασίλη για άτακτα παιδιά

(Αυτό είναι παράδειγμα)


Αγαπημένε μου Γιώργο,
πήρα το γράμμα σου και το διάβασα.

Στεναχωρήθηκα, όμως, καθώς περίμενα να ακούς τους γονείς σου και τη δασκάλα σου τη Μαρία, αλλά δεν το έκανες., παρόλο που ξέρεις ότι δεν είναι σωστό.

Ακόμη πιο πολύ στεναχωρήθηκα επειδή μαλώνεις συνεχώς με τη μικρή σου αδερφούλα και τη χτυπάς πού και πού..

Θεωρώ πως ένα παιδί χαρισματικό σαν εσένα είναι κρίμα να έχει άσχημη συμπεριφορά, και θα χαρώ αν απόψε το βράδυ μου υποσχεθείς πως θα συμπεριφέρεσαι σιγά-σιγά φιλότιμα και ευγενικά.

Με έχεις προβληματίσει σχετικά με το αν πρέπει να σου φέρω το παιχνίδι που μου ζήτησες…

Με αγάπη,
Ο Άγιος Βασίλης


Για να κατεβάσεις (download) το έτοιμο αρχείο .docx πάτα εδώ:
Έτοιμο πρότυπο: Γράμμα Άη Βασίλη για άτακτα παιδιά (Μέγεθος: 1MB)

Αν δυσκολεύεσαι και δεν ξέρεις και πολλά πολλά για το πως δουλεύει το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου Microsoft Word των Windows, μπορείς να βρεις εδώ μερικές οδηγίες.

Δες εδώ όλα τα γράμματα από τον Άη Βασίλη


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!