Ονειροκρίτης Ερμηνεία: παιδί στο όνειρο



Είδες παιδιά στο όνειρο;





Ονειροκρίτης παιδί αγκαλιά
Αν βλέπεις ότι έχεις παιδιά και όντως έχεις παιδιά, θα παρουσιαστούν σύντομα προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά. Για τους παντρεμένους, το να ονειρευτούν παιδιά προμηνύει αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. 
 
Αν δεις στον ύπνο σου πως κρατούσες ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά σου και το φιλούσες ή το χάιδευες, αυτό σημαίνει πως σίγουρα σε περιμένει μεγάλη ατυχία ή στενοχώρια. Όσο μικρό παιδί δεις, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η στεναχώρια που θα έρθει. Το χειρότερο είναι πως για αυτές τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσεις η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική σου. 

Ονειροκρίτης παιδιά
Αν δεις πολλά χαρούμενα παιδιά που παίζουν  ή παιδιά που εργάζονται, αυτό σημαίνει πως σε περιμένει μεγάλη χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σου. Γενικά, όμορφα και χαρούμενα παιδιά προμηνύουν καλά και ευχάριστα γεγονότα και επιτυχία στα επαγγελματικά. Πολλά, γερά και καθαρά παιδιά που παίζουν, σημαίνουν χαρά, ευτυχία και σύντομα γάμο για τους ανύπαντρους. 

Αν δεις στο όνειρό σου ένα παιδί να χορεύει πιθανότατα το παιδί αυτό να αρρωστήσει.

Αν ονειρευτείς καλοντυμένα χαρούμενα παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. 

Αν είσαι γονέας και δεις τα παιδιά σου ελαφρά άρρωστα, τότε να ξέρεις πως δεν κινδυνεύουν από τίποτα.

Αν είσαι γονέας και δεις τα παιδιά σου στενοχωρημένα, να περιμένεις δυσάρεστα γεγονότα που θα επηρεάσουν και εσένα αλλά και τα παιδιά σου.

Αν είσαι ανύπαντρος άντρας και δεις αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνεις ευτυχισμένο γάμο.  Αν δεις ότι είχες παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, διανύεις μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου γιατί έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες και δεν είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρεις.

Αν δεν έχεις παιδιά και τα βλέπεις στον ύπνο σου ότι είναι δικά σου θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου. 

Αν δεις παιδιά να τσακώνονται, αυτό σημαίνει πως θα σε βρουν πολλές φασαρίες και θα στενοχωρηθείς. Άσχημα και θυμωμένα παιδιά στον ύπνο σου συμβολίζουν εντάσεις και τσακωμούς.

Ονειροκρίτης παιδί
Αν δεις να χτυπάς κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις κάποιο μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να προσέξεις πολύ αυτές τις μέρες. Σίγουρα θα υπάρξει ένας μεγάλος κίνδυνος και θα σε απειλήσει. 

Αν δεις πως σε φιλούσε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα πάρεις μεγάλη χαρά. 

Αν δεις πως είσαι ξανά παιδί, αυτό σημαίνει πως θα έχεις μια σοβαρή ερωτική κατάκτηση που θα σου φέρει πρόσκαιρη ευτυχία. Γενικά, αν είσαι κάποιας ηλικίας και δεις ότι είσαι παιδί, θα έχεις μια μη αναμενόμενη ερωτική επιτυχία. 

Αν δεις πως έπαιζες με  παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σε  βρουν ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν ευτυχισμένο. 

Αν δεις ηλικιωμένο άντρα να γίνεται παιδί, κάποιον θα ξεγελάσεις και θα τον εκμεταλλευτείς στο άμεσο μέλλον.

Αν δεις τον σύντροφό σου να έχει εμφάνιση παιδιού, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σε βρει αυτές τις μέρες από κάποιο μη αναμενόμενο γεγονός.

Αν δεις ότι βαφτίζονται παιδιά στην εκκλησία, προμηνύεται ευτυχία και χαρά, ειδικά αν τα βαφτίζεις εσύ.
 
  
Φίλη / φίλε μου, ένα άσχημο ή περίεργο όνειρο δεν πρέπει να σε τρομάζει... 
Τα όνειρά μας είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου!  
Δες εδώ τι είναι τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστημονική τους ερμηνεία!


Θέλεις να μαθαίνεις αμέσως πως ερμηνεύεται το όνειρό σου; Δες τον πλήρη ονειροκρίτη!
 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!