Αγγλική Αλφαβήτα - Ιχνογραφώ και Μαθαίνω να γράφω τα κεφαλαία γράμματαΕκτύπωσε 26 χαριτωμένες ασκήσεις με θέμα "Μαθαίνω να γράφω τα κεφαλαία γράμματα της Αγγλικής αλφαβήτας".

Αυτά τα υπέροχα φύλλα εργασιών για την Αγγλική αλφαβήτα είναι ιδανικά για την τάξη Pre Junior στην Αγγλική γλώσσα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις παράλληλα με  όλο το υλικό που θα βρεις στην κατηγορία Αγγλική γλώσσα ->  Pre-Junior. Υπάρχει πλήρες υλικό για την αλφαβήτα και όλη την ύλη της τάξης PreJunior.

Αυτή η σειρά ασκήσεων με την αλφαβήτα έχει δύο ασκήσεις για κάθε κεφαλαίο γράμμα:
Στην πρώτη χρωματίζουμε μια εικόνα που ξεκινά από το συγκεκριμένο γράμμα, βλέπουμε ολόκληρη τη λέξη, πως γράφεται το κεφαλαίο γράμμα και στη συνέχεια εξασκούμαστε στη γραφή του κεφαλαίου γράμματος πάνω σε προτυπωμένο μοτίβο, δηλαδή ιχνογραφούμε το κεφαλαίο γράμμα.
Στη δεύτερη άσκηση χρωματίζουμε το κεφαλαίο γράμμα της αγγλικής αλφαβήτας και μια σχετική εικόνα και έπειτα γράφουμε τα γράμματα μόνοι μας, αρχικά σε προτυπωμένο μοτίβο και έπειτα με ελεύθερη γραφή.

Φύλλα Εργασίας Αγγλική Αλφαβήτα - Κεφαλαία Γράμματα Ιχνογραφία

Αγγλική Αλφαβήτα Ασκήσεις με ιχνογραφία στα κεφαλαία γράμματα


Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν 2 σελίδες σε υδατογραφημένα αρχεία εικόνας, κάνοντας κλικ στους αντίστοιχους αριθμούς στο τέλος της σελίδας.
Επίσης δωρεάν μπορείς να κατεβάσεις τις 2 πρώτες σελίδες σε μορφή PDF, πατώντας το πράσινο κουμπί με τον παρακάτω κωδικό.
Οδηγίες Εκτύπωσης


Φύλλα Εργασίας Αγγλική Αλφαβήτα - Κεφαλαία Γράμματα Ιχνoγραφία [2 ΑΠΟ ΤΑ 26 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ]

Φύλλα Εργασίας Αγγλική Αλφαβήτα - Κεφαλαία Γράμματα Ιχνoγραφία PRE-JUNIOR ΕΙΚΟΝΑ

Δωρεάν Φύλλα Εργασιών Νέας Ελληνικής Γλώσσας σε μορφή εικόνας JPG. 2 από τα φύλλα εργασιών που περιέχονται στo PDF αρχείo είναι εδώ, διαθέσιμα δωρεάν για όλους, με ή χωρίς συνδρομή. Μπορείς να τα εκτυπώσεις και να τα χρησιμοποιήσεις ως έχουν, με το υδατογράφημα ©www.click-me.gr.


Δες εδώ τις έγχρωμες εκτυπώσιμες καρτέλες αγγλικής αλφαβήτας!  

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ  ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ A


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!