Κακά τα ψέμματα... Τι γυρεύεις εδώ? Ακούς εκεί "Nα βρω τον κωδικό του φίλου μου στο Facebook"!!!
Και τι σημαίνει αυτό; Πως ότι και όποτε μας καπνίσει μπορούμε να το κάνουμε;
Παραβίαση προσωπικών δεδομένων λέγεται.... 

Κι όμως, αν πρόκειται για καλό σκοπό.... 
Αν πρόκειται να παρακολουθήσεις τι κάνει στο Facebook το ανήλικο παιδί σου,  ή ο/η  ενήλικος σύζυγος... Ας πούμε πως πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση!!!
Εν μέρει, ναι, υπάρχει τρόπος και άγια οδός!


Πως να δω τον κωδικό κάποιου στο Facebook


Πως να βρω τον κωδικό κάποιου στο Facebook

Αρχικά, μη νομίζεις πως θα τον βρεις εύκολα με ένα κλικ!!!
Έχουμε μια λύση, αλλά απαιτεί μέθοδο... Για να δεις ποιος είναι ο κωδικός κάποιου στο Facebook, αρχικά θα πρέπει να είναι ένα άτομο κοντινό σου, που ξέρεις τις συνήθειές του. Ένα άτομο που χρησιμοποιεί (εκτός από το κινητό του τηλέφωνο) και ένα υπολογιστή για να μπει στο Facebook.  Αυτός ο υπολογιστής μπορεί να είναι laptop ή desktop και πρέπει να είναι κοινόχρηστος ή να περνάει κάποιες ώρες σε κοινή θέα στο σπίτι. Γιατί;

Διάβασε εδώ την εξήγηση! Επειδή για να βρεις τον κωδικό του, θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα παρακολούθησης μέσα στον υπολογιστή που χρησιμοποιεί το θύμα, βάζει τον κωδικό του και μπαίνει στο Facebook! Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής:
Γνωρίζεις τις συνήθειές του, επομένως ξέρεις που θα αφήσει το λάπτοπ ή  πότε θα μπει από το desktop του σπιτιού όταν εσύ λείπεις στη δουλειά. Κατεβάζεις το πρόγραμμα που λέγαμε, ακολουθείς τις οδηγίες, το ξεκινάς να καταγράφει όταν το θύμα είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή. Μετά από κάποια λεπτά, ώρες ή ολόκληρες μέρες, είσαι πια έτοιμος να διαβάσεις τις αναφορές που καταγράφηκαν.

Οι αναφορές που δίνει το εν λόγω πρόγραμμα είναι αναλυτικές:
Δίνει πληροφορίες για το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε, τι ώρα, τι ημερομηνία, τι έγραψε ο χρήστης στο πληκτρολόγιο εκείνη την ώρα.
Επομένως... Παράδειγμα: Στις 15/10/2013, στις 09:30, στο πρόγραμμα Google Chrome browser, πληκτρολογήθηκαν με τη σειρά τα εξής δεδομένα στο πληκτρολόγιο:
www.facebook.com
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
kodikos_facebook

Επομένως, καταλαβαίνεις πως γίνεται να βρούμε τον κωδικό κάποιου στο Facebook!

Κατέβασε από εδώ το πρόγραμμα που μπορείς να παρακολουθήσεις τον υπολογιστή και οδηγίες για να ανακαλύψεις τον κωδικό κάποιου στο Facebook

 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!