Πως να απενεργοποιήσω το Adblock στο browserΤο Adblock ή Adblocker ή όποιο άλλο πρόσθετο πρόγραμμα έχεις στον υπολογιστή σου είναι φτιαγμένο για να μπλοκάρει και να μην επιτρέπει να εμφανιστούν διαφημίσεις στην ιστοσελίδα που μόλις άνοιξες. 
Όλο και περισσότερες ιστοσελίδες εμφανίζουν ενοχλητικές διαφημίσεις. Κάποιες είναι πολύ ενοχλητικές, και δε σου επιτρέπουν να τις σβήσεις εκτός κι αν περάσει ένα χρονικό διάστημα, πχ 5 δευτερόλεπτα. Όταν πατήσεις (κάνεις κλικ) σε κάποια διαφήμιση, μαζεύονται μερικά σεντς τα οποία βοηθούν τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να συλλέξουν ένα ποσό κάθε χρόνο που τους βοηθάει να πληρώνουν τα έξοδα συντήρησης της ιστοσελίδας.

Όμως, μαζί με αυτές τις διαφημίσεις, μπλοκάρονται και απλές διαφημίσεις που δε σε εμποδίζουν να δεις το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που επισκέφτηκες, και που σου δίνουν τη δυνατότητα να τις σβήσεις από την οθόνη σου με ένα κλικ, αν δε σε ενδιαφέρει αυτό που διαφημίζουν. 

Δες εδώ γιατί μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης και ποια είναι αυτά.

Αν σε ενοχλούν πραγματικά οι διαφημίσεις, απλά μην επισκέπτεσαι το click-me.gr και μην επωφελείσαι από το δωρεάν εκαπιδευτικό περιεχόμενο που παρέχουμε στο ελληνικό ίντερνετ!


Πως να απενεργοποιήσω το Adblock στο browserΠως να βγάλω το Adblock και να επιτρέπονται διαφημίσεις

Οδηγίες για να απενεργοποιήσεις το Adblock μόνο για τη σελίδα μας Click-me.gr:

Για τον browser Google Chrome:
Θα πρέπει καθώς έχεις ανοικτό στο browser σου το Click-me.gr [1] να πατήσεις το κόκκινο (με ένα άσπρο χέρι) εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κοντά στα κουμπιά [-][[]] [Χ]. Στη συνέχεια, [2] να πατήσεις πάνω στο "Always" (=πάντα) ώστε αυτό το στρογγυλό εικονίδιο του AdBlock να γίνει πράσινο για αυτή την ιστοσελίδα.
Έπειτα δε χρειάζεται να κάνεις κάτι  άλλο, καθώς ο Browser κάνει ανανέωση της ιστοσελίδας αυτόματα [δες το γαλάζιο βελάκι αριστερά στην εικόνα].
Μετά την ανανέωση μπορείς να σερφάρεις όπου θέλεις σε  αυτή τη σελίδα και θα βλέπεις πλέον διαφημίσεις.
Αν τυχόν δε γίνει αυτόματα η ανανέωση και  είναι πράσινο το εικονίδιο, απλά πάτα δεξλι κλικ στην οθόνη -> Ανανέωση, ώστε να γίνει η ανανέωση του περιεχομένου και να σερφάρεις!


Για τον browser Mozilla Firefox:
Θα πρέπει καθώς έχεις ανοικτό στο browser σου το Click-me.gr να πατήσεις το κόκκινο (σαν απαγορευτικό) εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κοντά στα κουμπιά [-][[]] [Χ]. Στη συνέχεια, να πατήσεις πάνω στο "Απενεργοποίηση στο Click-me.gr". Μετά, εκεί δίπλα θα φαίνεται επιλεγμένο με ένα βελάκι.

Για τον browser Opera που έχει ενσωματωμένο το Adblock:
Θα πρέπει καθώς έχεις ανοικτό στο browser σου το Click-me.gr να πατήσεις το Ξ εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κάτω από τα κουμπιά [-][[]] [Χ]. Στη συνέχεια, να πατήσεις στην ενότητα "Προσωπικό απόρρητο και Ασφάλεια" τη μπάρα δίπλα στο "Αποκλεισμός Διαφημίσεων"  ώσπου να χάσει το χρώμα της και να απενεργοποιηθεί.

Αυτό ήταν! Η στήριξη όλων των επισκεπτών μας μας είναι παραπάνω από πολύτιμη, ώστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε δωρεάν για όλους  στο Click-me.gr!

Σημείωση:
Αν κάνεις αυτά τα βήματα αλλά εξακολουθείς να βλέπεις το μηνυμα "Απενεργοποιήσε το Adblock" τότε θα πρέπει να καθαρίσεις και τη μνήμη cache του browser σου.
Οδηγίες:
Διαγραφή Ιστορικού στο Browser Google Chrome
Διαγραφή Ιστορικού στο Browser Mozilla Firefox


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!