2. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ PDF


Η Αποκριά και τα Κούλουμα είναι γιορτές που γιορτάζονται σε όλη την Ελλάδα και είναι ευκαιρία για ξεφάντωμα, χορό και γλέντι. Τις ημέρες της Αποκριάς ο κόσμος μεταμφιέζεται και διασκεδάζει. Απόκριες ονομάζονται οι τρεις εβδομάδες πριν από την Καθαρή Δευτέρα, οπότε αρχίζει και η μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής. Ονομάστηκαν έτσι επειδή για 7 εβδομάδες συνηθίζεται να μην τρώνε κρέας οι Χριστιανοί, δηλαδή «να απέχουν από κρέας», να νηστεύουν.
Την περίοδο της Αποκριάς σε ολόκληρη την Ελλάδα συνηθίζουμε να μασκαρευόμαστε και να κάνουμε αποκριάτικα πάρτυ. Μασκαρεύονται μικροί μεγάλοι! Την Αποκριά ακολουθούν τα Κούλουμα, η έξοδος στην εξοχή και το πέταγμα του χαρταετού της Καθαράς Δευτέρας.

Αποκριάτικες Ζωγραφιές για εκτύπωση PDF


Στις τάξεις όλων των σχολείων, στον παιδικό σταθμό, στο Νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό αλλά και στο Γυμνάσιο, όλοι προετοιμάζονται και φτιάχνουν γιρλάντες...! Στολίζουν την τάξη με υπέροχες γιρλάντες από κλόουν και αρλεκίνους, μάγισσες και ζογκλέρ!
Παρακάτω θα βρεις πανέμορφες αποκριάτικες ζωγραφιές για παιδιά, έτοιμες για εκτύπωση! Στις ζωγραφιές αυτές υπάρχουν συνθέσεις με κλόουν, ζογκλέρ, αρλεκίνους, μπαλόνια, χαρταετούς, αποκριάτικα καπέλα, παιδάκια που πετούν το χαρταετό, ζωάκια και λουλούδια. Μπορεί να βρεις και καμιά μάγισσα κάπου εκεί!... Αυτό το σετ με φύλλα ζωγραφικής για τις Απόκριες ενδείκνυται για παιδιά Δημοτικού.

Δες εδώ μερικές από τις αποκριάτικες ζωγραφιές που υπάρχουν στο πλήρες pdf αρχείο.

2. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ PDF


Κωδικός πρόσβασης αρχείου: click-me.gr



ΦΥΛΛΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!