Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις!


Καταρχάς σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνεις για το site μας.

Ίσως μέσω ίντερνετ δε μπορεί καμία ιστοσελίδα να προσφέρει δωρεάν σημαντικά πράγματα, αλλά εμείς στο Click-me.gr το επιχειρούμε!
help
Η λογική μας είναι: Συμβάλλοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο, θα καταφέρουμε να αποκτήσουν όλα τα μέλη της ομάδας μας τις χρήσιμες πληροφορίες  που χρειάζονται, είτε αυτές είναι εκπαιδευτικές σημειώσεις, είτε μια συμβουλή για τη γρίπη, πληροφορίες για την άδεια οικοδομής,  οδηγίες ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα ανέκδοτο!

Δες το σαν μια ομάδα φίλων, που ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Ο ένας μπορεί να είναι δάσκαλος και να προσφέρει τις σημειώσεις που έχει φτιάξει για εξάσκηση στα Μαθηματικά Α' Δημοτικού, κι ο άλλος ίσως είναι ένας καρδιολόγος που προσφέρει συμβουλές για την αναγνώριση συμπτωμάτων σοβαρών ασθενειών.  Έτσι, αποκτά ο καθένας κάτι χρήσιμο για τη ζωή του, για το οποίο δεν κόπιασε ο ίδιος, απλά αντάλλαξε τις πληροφορίες του.

Ευχόμαστε να σου έχει φανεί χρήσιμο το site μας και σου ζητάμε να συμβάλλεις όπως μπορείς σε αυτή μας την προσπάθεια. Ελπίζουμε να ανταποκριθείς στο κάλεσμά μας ώστε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα που έχουμε για το Click-me.gr.

Ειδικά για τους αρθρογράφους του Click-me.gr έχει συσταθεί Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης, ώστε να σε βοηθήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβλημα κατά την αποστολή των αρχείων. Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης είναι στη διάθεσή σου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,  στο email  


Μπορείς να στείλεις τα άρθρα σου από εδώ.

 

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

 


Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

 

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION