Υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδες DOC PDF




Επειδή πολλές φορές το απλό έντυπο υπεύθυνης δήλωσης μιας σελίδας δεν αρκεί για τα ... κατεβατά που θέλουμε να γράψουμε, είναι χρήσιμο να έχουμε και υπεύθυνη δήλωση με δύο σελίδες.

Κατέβασε, συμπλήρωσε και εκτύπωσε τo δωρεάν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης με δύο σελίδες  δωρεάν! Είναι σε επεξεργάσιμη μορφή, έγγραφο κειμένου Microsoft Word - Microsoft Office 2007 και νεότερης έκδοσης με αρχείο κατάληξης (.docx).

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ

 Υπεύθυνη δήλωση ΑΡΘΡΟ 8 Ν. 1599/1986 δύο σελίδες DOC WORD



Πολλές φορές χρειάζεται να γράψουμε πολλά λόγια στην υπεύθυνη δήλωση, και η μια σελίδα δεν αρκεί. Γι'αυτό λοιπόν, φτιάξαμε  και μια μεγάλη υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδων, με πολλές γραμμές, η οποία χωράει πολύ κείμενο, ιδανική για κάθε περίπτωση! Η υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδων είναι ιδανική σε περιπτώσεις που τα λόγια που θέλουμε να γράψουμε και να υπογράψουμε είναι περισσότερα  από μια παράγραφο, που χωράει στην απλή υπεύθυνη δήλωση μιας σελίδας. 

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να συμπληρώσεις την υπεύθυνη δήλωση, απλά δες εδώ παράδειγμα υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/86 που είναι συμπληρωμένη, για να δεις τι μπαίνει που.
 
Μπορείς να εκτυπώσεις μια υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδων, να τη συμπληρώσεις χειρόγραφα ή απλά να την  κατεβάσεις, να την ανοίξεις με το Microsoft Word και να τη συμπληρώσεις τα στοιχεία σου ώστε κάθε φορά που θα χρειαστείς μια υπεύθυνη δήλωση να την έχεις συμπληρωμένη και να είναι πιο γρήγορη η συμπλήρωσή της, μόνο με τα λόγια που δηλώνεις.

Download: Υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδες σε docx (word)

Download: Υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδες σε pdf

Απλά πάτα επάνω και θα κατέβει το αρχείο της υπεύθυνης δήλωσης με δύο σελίδες στον υπολογιστή σου. Δες εδώ οδηγίες για να συμπληρώσεις την υπεύθυνη δήλωση.


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!