ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ WORD


Αν  ψάχνεις δουλειά φέτος και το βιογραφικό σου είναι κάπως... παλιό, πριν το στείλεις στην αγγελία που σε ενδιαφέρει, ανανέωσέ το!
Αν ήδη κρατάς στα χέρια σου ή βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή σου την πολυπόθητη αγγελία εργασίας που ταιριάζει στα προσόντα σου, μην αργείς, στείλε, φτιάξε ξανά το βιογραφικό σου και κάνε το μοντέρνο βιογραφικό, τώρα!

Εδώ στο click-me.gr, έχουμε τη λύση! Δε μπορούμε βέβαια να είμαστε δίπλα σου όταν θα γράφεις το βιογραφικό σου, αλλά μπορούμε κάλλιστα να σου δώσουμε μια βάση, ένα υπόδειγμα για βιογραφικό, ώστε να πατήσεις εκεί και να φτιάξεις ένα δικό σου βιογραφικό (cv), το οποίο, που ξέρεις, μπορεί να σου δώσει την επιθυμητή θέση εργασίας!

Δες εδώ ένα βίντεο με παράδειγμα,  πώς να επεξεργαστείς ένα πρότυπο με τον υπολογιστή σου και να γράψεις μέσα τα δικά σου στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία σου.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΟ WORD

Κατέβασε δωρεάν αυτό το υπόδειγμα βιογραφικού σε Microsoft Word, διάβασε πρώτα να καταλάβεις το παράδειγμα. Μετά,  άφησε τους τίτλους σε κάθε ενότητα και σβήσε αυτά που γράφει ήδη για το παράδειγμα, ώστε να μείνει ένα κενό υπόδειγμα βιογραφικού.  Τώρα, μπορείς να γράψεις με τα δικά σου στοιχεία το  Βιογραφικό σου σημείωμα (CV). 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:
Το βιογραφικό σου, για να μην κάνεις άδικο κόπο και πεταχτεί, πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάει η αγγελία:

Έστω ότι έχουμε αυτή την αγγελία:
"Προγραμματιστές – Εκπαιδευτικοί Πληροφορικής ζητούνται από το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο "Διαβάzω". 
Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο email με θέμα Προγραμματιστές – Εκπαιδευτικοί Πληροφορικής CV
Απαραίτητα προσόντα: Σχετικό πτυχίο
Συνθήκες εργασίας: Μαθήματα σε φοιτητές και επιμέλεια εργασιών
Αρμοδιότητες: Οργάνωση υλικού για το μάθημα ή την εργασία και εκτέλεση των αντίστοιχων ενεργειών."


Μια γυναίκα  με το παραπάνω βιογραφικό ταιριάζει στην παραπάνω αγγελία, καθώς έχει εμπειρία σε μαθήματα Πληροφορικής και Προγραμματισμού.

Επίσης, αφού το ζητάει η αγγελία, έχουμε βάλει και φωτογραφία την οποία θα αλλάξεις με μια δική σου όταν θα επεξεργαστείς το υπόδειγμα.
 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ (CV)


1) Σε αυτό το υπόδειγμα βιογραφικού, στην κάτω μεριά, η ενότητα "Δεξιότητες" έχει κάτι μπάρες που πρέπει να κάνεις μεγέθυνση στο Word ώστε να δεις πως μπορούν να αυξομειωθούν σε μήκος, ανάλογα με το πόσο καλά κατέχεις μια συγκεκριμένη δεξιότητα, πόσο καλά ξέρεις κάτι δηλαδή. Όλο γκρι, σημαίνει πως κάτι το ξέρεις άριστα.

2) Γενικά, όλα τα κείμενα μπορείς να τα πληκτρολογήσεις σε Πλαίσια Κειμένου (κουτάκια) δεν είναι ελεύθερο κείμενο.
 

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΟ WORD


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!