ΚΟΜΨΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ


Το Click-me.gr σου δίνει δωρεάν ένα Βιογραφικό σημείωμα (CV) που μπορείς να επεξεργαστείς και να το συμπληρώσεις σύμφωνα με τη δική σου εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία. Πολλοί ψάχνουν ένα κομψό βιογραφικό σημείωμα που να ξεχωρίζει από τα απλά βιογραφικά σημειώματα που έχει ο πιο πολύς κόσμος.


Δες εδώ άλλο ένα κομψό δείγμα βιογραφικού σημειώματος!

 

ΚΟΜΨΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ word, docx


ΚΟΜΨΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ WORD PDF


Έστω ότι έχουμε αυτή την αγγελία:
Η Elpis Jobs αναζητά για λογαριασμό 4,5* ξενοδοχείου στην Σαντορίνη προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για την καλοκαιρινή σεζόν 2021
Παροχές
ικανοποιητικός μισθός
πλήρης ασφάλιση
δώρα και επιδόματα δίνονται κανονικά
διατροφή
διαμονή
Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία

Εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσες να κατεβάσεις αυτό το μοντέρνο και κομψό βιογραφικό σημείωμα για συμπλήρωση και να το τροποποιήσεις ώστε να ταιριάζει με τις δικές σου σπουδές και προϋπηρεσία. 

1) Σε αυτό το υπόδειγμα βιογραφικού αριστερά, η ενότητα "Ικανότητες" έχει κάτι μπάρες που πρέπει να κάνεις μεγέθυνση στο Word ώστε να δεις πως μπορούν να αυξομειωθούν σε μήκος, ανάλογα με το πόσο πολύ έχεις μια συγκεκριμένη ικανότητα, πόσο καλά ξέρεις κάτι, δηλαδή. Όλο μπλε, σημαίνει πως κάτι το ξέρεις άριστα.

2) Γενικά, όλα τα κείμενα μπορείς να τα πληκτρολογήσεις σε μορφοποιημένα Πλαίσια Κειμένου (κουτάκια), δεν είναι ελεύθερο κείμενο.  Προσοχή μόνο μη χαλάσεις τη μορφοποίηση του βιογραφικού.


FREE DOWNLOADFree Download DOC!

Δες εδώ ένα βίντεο πως να επεξεργαστείς αυτό το βιογραφικό σημείωμα με τον υπολογιστή σου και να γράψεις μέσα τα δικά σου στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία σου.

Δες εδώ όλα τα πρότυπα για να φτιάξεις το καλύτερο βιογραφικό σημείωμα για σένα

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION