Μεγάλη προσοχή όταν στέλνεις το βιογραφικό σου ηλεκτρονικά, μέσω κάποιας πλατφόρμας όπως το kariera.gr, jobfind.gr, indeed.com. Επίσης προσοχή όταν ζητάς εργασία σε μεγάλους ομίλους, όπως η LIDL, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, INDITEX (ZARA, BERSΗKA, κτλ), EUROBANK, ALPHABANK, κτλ. Το βιογραφικό σου, για να μην κάνεις άδικο κόπο και καταλήξει σε έναν ηλεκτρονικό κάδο αποριμμάτων, πρέπει να ανταποκρίνεται σε ορισμένες προδιαγραφές: πρέπει να μπορεί να διαβαστεί από αυτόματα συστήματα που ονομάζονται ATS.

Φτιάξαμε ένα υπέροχο δωρεάν πρότυπο βιογραφικού, μια έτοιμη φόρμα σε αρχείο .docx (word), η οποία θα σε βοηθήσει να σιγουρευτείς πως το βιογραφικό σου θα περάσει με επιτυχία το σκανάρισμα από το ATS και όντως θα το δει ο υπεύθυνος προσωπικού της εταιρείας, αν πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, βέβαια! Δες εδώ οδηγίες για να γράψεις το δικό σου φιλικό σε ATS λογισμικό βιογραφικό.

ΦΟΡΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΕ ATS WORD


Κατεβάζοντας και τροποποιώντας αυτή την απλή φόρμα βιογραφικού, φιλική προς τα ATS, μπορείς κι εσύ να φτιάξεις το δικό σου βιογραφικό. Για να παραμείνει συμβατή με τα ATS θα πρέπει να μην κάνεις αλλαγές στη δομή της. Μην πειράξεις, δηλαδή, καθόλου τους πίνακες και τις λίστες. Μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα στις γραμματοσειρές, αλλά ως εκεί.
Θα πρέπει να την συμπληρώσεις με τα δικά σου στοιχεία και την δική σου εργασιακή εμπειρία.
ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΕ ATS WORD

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΕ ATS WORD DOCX

Αίτηση βιογραφικού για εργασία σε μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων

Παράδειγμα αγγελίας που ζητάει πωλήτριες στα καταστήματα ρούχων TOMMY HILFIGER.

Περιγραφή
Η Εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.
Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.
Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
Η Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, να φροντίζουμε για τους υπαλλήλους μας και να παραμένουμε πιστοί πρεσβευτές του Brand μας!

Αυτή την περίοδο αναζητούμε:
ΠΩΛΗΤΕΣ / ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕΡΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ για τα καταστήματα της TOMMY HILFIGER & CALVIN KLEIN στην Αθήνα

ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους
Τακτοποίηση ρούχων και διατήρηση τάξης και καθαριότητας στο κατάστημα
Επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων του καταστήματος

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
Ενθουσιασμός για τη μόδα και την ένδυση
Απολυτήριο Λυκείου
Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στις πωλήσεις ειδών ένδυσης
Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ
Καλή γνώση χειρισμού ταμείου θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
Επικοινωνιακός χαρακτήρας με προσανατολισμό στον πελάτη
Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
Υπευθυνότητα και συνέπεια
Ικανότητες πώλησης, πρωτοβουλίας και αποτελεσματικότητας
Δέσμευση στην υλοποίηση στόχων

Η εταιρεία προσφέρει:
Ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας
Συνεχή εκπαίδευση
Προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης
Bonus επίτευξης στόχων

Όπως παρατηρείς, η αγγελία αυτή καθαυτή δεν αναφέρει κάτι σε "ATS". Όμως, αν κρίνουμε από το ότι είναι αλυσίδα καταστημάτων και τα βιογραφικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά, τότε αν το βιογραφικό σου δεν είναι συμβατό με τα λογισμικά ATS έχει πολλές πιθανότητες να απορριφθεί με αυτόματο τρόπο.

Δες εδώ όλα τα δείγματα βιογραφικών(δεν είναι όλα φιλικά σε συστήματα ATS).
Δες εδώ ένα βίντεο πως να επεξεργαστείς ένα παρόμοιο πρότυπο με τον υπολογιστή σου και να γράψεις μέσα τα δικά σου στοιχεία.© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!