Ονειροκρίτης Ερμηνεία: φιλί στο όνειρο



Είδες φιλί στο όνειρο;





Ονειροκρίτης ερωτικό φιλί
Αν ονειρευτείς πως φιλούσες ένα μέλος της οικογένειάς σου, σημαίνει πως θα νιώσεις ευχαρίστηση και θα εκτιμηθείς περισσότερο από τους γύρω σου. Αν δεις πως φιλούσες τη μητέρα σου, θα πετύχεις στις διαπραγματεύσεις σου και θα εκτιμηθείς από τους φίλους σου. Το να δεις πως φιλούσες τον αδελφό σου ή την αδελφή σου, προμηνά πως θα δοκιμάσεις μεγάλη ευχαρίστηση και επιτυχίες  στο άμεσο μέλλον. Επίσης, φιλί με άτομα της οικογένειάς σου σημαίνει μακροζωία και καλή υγεία.

Εάν φιλάς κάποιο φίλο σου είναι καλό. Επίσης, φιλιά με φίλους ή άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, σημαίνουν καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

Ονειροκρίτης φιλί στόμα
Αν φιλάμε στα όνειρα ένα άτομο του αντίθετου φύλου σημαίνει απιστία.

Αν ονειρευτείς πως φιλάς τον ερωτικό σου σύντροφο να περιμένεις τσακωμούς, φασαρίες, ίσως απιστία και χωρισμό.  Ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις στη σχέση σου, που θα ξεπεράσεις γρήγορα.

Αν ονειρευτείς ότι φιλάς  ένα άτομο του ίδιου φύλου σημαίνει πως νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και με τη σεξουαλικότητά σου. Μπορεί ωστόσο να σημαίνει κάτι βαθύτερο κι αν έχεις τέτοιες ενδείξεις θα πρέπει να το ψάξεις περισσότερο. Αν βλέπουμε ότι φιλάμε κάποιον από το ίδιο φύλο χωρίς συμπάθεια και τρυφερότητα, σημαίνει ότι θα επωφεληθούμε από τη φιλία του κι αν το κάνουμε με τρυφερότητα, σημαίνει ότι το άτομο αυτό το άτομο θα επωφεληθεί υλικά από εμάς.

Ονειροκρίτης φιλί παιδιά
Αν φιλούσες στ’ όνειρό σου αγνώστους, χρειάζεται προσοχή στις πεποιθήσεις σου. Φιλί με ξένους, δεν είναι καλό. Ίσως σημαίνει προβλήματα στη δουλειά σου.

Αν φιλιούνται άγνωστοι σε σένα, στο όνειρο, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις και θα ξαναβρεθείς με ανθρώπους που εκτιμάς.

Αν δει ότι φιλάς παιδί, θα πετύχεις σε κάτι δύσκολο, ενώ αν φιλάς κάποιον υποκριτικά, θα αρρωστήσεις. 

Για τους παντρεμένους, το να ονειρευτούν ότι φιλιούνται στο στόμα σημαίνει αρμονία, εμπιστοσύνη και ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Αν δεις πως κάποιος προσπαθεί να σε φιλήσει με το ζόρι, σημαίνει πως νιώθεις πιεσμένος στη σχέση σου και ίσως πρέπει να τη λήξεις. 

Αν ονειρευτείς πως φιλάς κάποιον εχθρό σου ή ένα άτομο που δεν συμπαθείς σημαίνει πως είσαι έτοιμος να τα βρείτε και να διορθώσετε τη σχέση σας. Δηλαδή,  φιλί με εχθρό, σημαίνει λύσιμο των διαφορών σου μαζί του. 

Αν στο όνειρο σου φιλάς ή σου φιλούν το χέρι είναι δείγμα σεβασμού. Αν φιλάς ή σου φιλούν τα πόδια είναι δείγμα ταπεινότητας. 

Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της φιλάει κάποιαν άλλη, σημαίνει ότι οι ελπίδες της για γάμο θα διαψευσθούν.

Ονειροκρίτης φιλί μάγουλο
Αν ονειρευτείς ότι φιλάς στο στόμα ή στο μάγουλο το αγόρι ή την κοπέλα ενός φίλου σου σημαίνει πως κι εσύ έχεις ανάγκη από μια ουσιαστική σχέση αυτή την περίοδο της ζωής σου.

Αν στο όνειρο σου ξυπνήσεις πριν προλάβεις να φιλήσεις κάποιον είτε ερωτικά είτε φιλικά, σημαίνει ότι κάποια πράγματα σας εμποδίζουν να έρθετε κοντά και θα έπρεπε να τα λύσετε. 

Αν φιλάμε τη γη σημαίνει δυστυχίες, πόνους και ταπεινώσεις.

Τέλος, αν ονειρευτούμε ότι φιλάμε έναν νεκρό σημαίνει μια άμεση κληρονομιά. 
 
 
Φίλη / φίλε μου, ένα άσχημο ή περίεργο όνειρο δεν πρέπει να σε τρομάζει...
Τα όνειρά μας είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου!  
Δες εδώ τι είναι τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστημονική τους ερμηνεία!



Θέλεις να μαθαίνεις αμέσως πως ερμηνεύεται το όνειρό σου; Δες τον πλήρη ονειροκρίτη!
 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!