Ραγάδες στην κοιλιά, τους γλουτούς, τα πόδια και τον ποπό

Οι ραγάδες στην κοιλιά εμφανίζονται συνήθως πλάγια, δεξιά και αριστερά, είτε πρόκειται για εγκυμοσύνη είτε για άλλη περίπτωση τοπικού πάχους σε άνδρα ή γυναίκα.
Στην εγκυμοσύνη εμφανίζονται κυρίως μετά τον τρίτο μήνα.


Αντιμετώπιση - πρόληψη  ραγάδων στην κοιλιά

Αντιμετώπιση - πρόληψη  ραγάδων στην κοιλιάΓια να προλάβεις την εμφάνιση των ραγάδων στην κοιλιά, μετά τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης και μέχρι να γεννήσεις φρόντισε να αλείφεις όλη την περιοχή της κοιλιάς με 100% ή 99% φυσικό ζελέ αλόης βέρας.

Δες εδώ τι είναι το ζελέ αλόης βέρα

Μια αποτελεσματική συχνότητα είναι κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς. Μπορείς να πεις στο σύντροφό σου να σου περιποιείται την κοιλίτσα, θα χαρεί! Αν πρόκειται για τοπικό πάχος, μόλις αντιληφθείς πως η ζυγαριά δείχνει έστω κι ένα παραπάνω κιλό, φρόντισε να περιποιηθείς με τον ίδιο τρόπο την περιοχή της κοιλιάς, για να προλάβεις την εμφάνιση των ραγάδων.


Αντιμετώπιση ραγάδων στους γλουτούς, τα πόδια - γάμπες & τον ποπό


Για να προλάβεις την εμφάνιση ραγάδων στους γλουτούς (ψηλά στο πόδι) και τον ποπό, πρόσεχε το βάρος σου -  αν παχύνεις σε εκείνα τα σημεία φρόντισε να το αντιληφθείς νωρίς και να αλείφεις τοπικά ζελέ αλόης καθημερινά, ώστε να σβήσουν πριν γίνουν άσπρο χρώμα.


Δες εδώ πως δημιουργούνται οι ραγάδες αλλά και γενικές οδηγίες πρόληψης-αντιμετώπισης των ραγάδων

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

 


Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

 

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION