Διαφημίσεις: Αναγκαίο κακό!!!


Αν κι εσύ, όπως κι εμείς, θεωρείς ότι κάποιες από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο Click-me.gr είναι ενοχλητικές, απλά διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τον λόγο ύπαρξής τους:


Οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες για να υπάρχει online το Click-me.gr. Καμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς διαφημίσεις, εκτός κι αν έχει κάποιο μεγαλο-χορηγό από πίσω, που να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Καθώς όμως εμείς δεν έχουμε τέτοιο σπόνσορα, εμφανίζουμε διαφημίσεις από προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Το ξέρουμε, όσο πιο λίγο ενδιαφέρουσα είναι μια διαφήμιση για εσένα, τόσο πιο ενοχλητική γίνεται, αλλά είναι μονόδρομος. Αν τον άλλο μήνα δεν έχουμε διαφημίσεις, απλά θα πας να μπεις στο Click-me.gr και θα σου βγάλει μια άδεια σελίδα με το μήνυμα "503 Service Unavailable", η "500  Internal Server Error" που σημαίνει ότι δεν έχουμε πληρώσει το server που εμφανίζει την ιστοσελίδα μας...


Αν πας να μπεις στο click-me.gr και δεις ένα μήνυμα όπως αυτό της εικόνας, σημαίνει πως το site μας έχει "πέσει" προσωρινά, καθώς το ετήσιο πακέτο Hosting που πληρώνουμε δε "σηκώνει" τους σημερινούς επισκέπτες.

Έπεσε το click-me.gr

Δες εδώ γιατί μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης και ποια είναι αυτά:

Όταν αγοράσεις domain name, ή ταυτόχρονα με την αγορά αυτή, πρέπει να αγοράσεις και χώρο σε server ώστε να αποθηκευθούν εκεί τα αρχεία της ιστοσελίδας σου.  Διαφορετικά, αν κάποιος πατήσει Πχ www.click-me.gr, θα δει μια άσπρη σελίδα με σφάλμα και όχι την ιστοσελίδα. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να νοικιάσεις χώρο σε σέρβερ για την ιστοσελίδα σου. Ο χώρος αυτός, αν χρησιμοποιείς το Joomla, θα πρέπει να παρέχει τουλάχιστον μια βάση δεδομένων. Web hosting πουλάνε πολλές εταιρίες αλλά θα πρέπει να βρεις μια αξιόλογη εταιρία, που το site σου δε θα πέφτει και θα σε στηρίξει αν χρειαστείς κάποια στιγμή τεχνική βοήθεια. Το web hosting κοστίζει, για μια απλή ιστοσελίδα, με λίγους επισκέπτες (ως 500/μέρα), περίπου 70 ευρώ το χρόνο. Για μια ιστοσελίδα σαν το Click-me.gr (πάνω από 100.000/μέρα), ίσως υπερβεί και τα 1000 ευρώ/έτος. ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΝ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΆ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ώστε να βλέπεις το www.click-me.gr χωρίς διαφημίσεις.
Δεν είναι όμορφο να μας κάνεις αρνητική κριτική στα social media, λόγω της κακής εμπειρίας από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις, αντί να μας πεις "Ευχαριστώ" για τον κόπο μας....
Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 
 

Σύνδεση μέλους στο Click-me.gr για Σερφάρισμα Χωρίς διαφημίσεις

TPL_BACKTOTOP

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies ώστε να παρέχει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση των εν λόγω cookies. Περισσότερα OK!