Συχνές Ερωτήσεις στο Click-me.grΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για να μην έχεις προβλήματα με την εμφάνιση της ιστοσελίδας, σου συστήνουμε να χρησιμοποιείς τον browser Google Chrome από υπολογιστή γραφείου (desktop/laptop), όχι Tablet ή κινητό τηλέφωνο.
Μπορείς να εγκαταστήσεις τον Google Chrome από εδώ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ενώ έχω κάνει εγγραφή, δε μπορώ να συνδεθώ.
-αν είναι πλήρης  η εγγραφή σου (έχεις καταχωρήσει σωστές τιμές σε όλα τα απαραίτητα πεδία) και δεν έχεις ακολουθήσει το link ενεργοποίησης λογαριασμού που εστάλη στο email σου, απλώς άνοιξε το mailbox σου και δες το email που σου έχει σταλεί από το click-me.gr. Στη συνέχεια, ενεργοποίησε το λογαριασμό σου πατώντας το link.

-αν η εγγραφή σου είναι πλήρης (έχεις καταχωρήσει σωστές τιμές σε όλα τα απαραίτητα πεδία) και έχεις ακολουθήσει το link ενεργοποίησης λογαριασμού που εστάλη στο email σου, προσπάθησε να συνδεθείς από ένα διαφορετικό υπολογιστή - ή προσπάθησε να καθαρίσεις την προσωρινή μνήμη (cache-ιστορικό) του  browser που χρησιμοποιείς.
Δες εδώ  οδηγίες για να καθαρίσεις το ιστορικό του Browser σου: Google Chrome , Mozilla Firefox

-αν η εγγραφή σου είναι πλήρης (έχεις καταχωρήσει σωστές τιμές σε όλα τα απαραίτητα πεδία), έχεις ακολουθήσει το link ενεργοποίησης λογαριασμού που εστάλη στο email σου, και εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη σύνδεση στο site μας,  στείλε μας email με θέμα «ΕΛΕΓΧΟΣ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ», όπου  θα αναγράφεις  το username & το password σου ώστε να το εξετάσουμε.

-αν δεν είναι πλήρης η εγγραφή σου κι έχεις παραλείψει ή έχεις δώσει λανθασμένες πληροφορίες στο λογαριασμό σου,  ο λογαριασμός σου έχει αποκλειστεί από τους διαχειριστές μας.  Στείλε μας email με θέμα «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ», όπου  θα αναγράφεις  το email σου.Ενώ είχα  κάνει εγγραφή παλαιότερα, δε μπορώ να συνδεθώ.
Είναι πολύ πιθανό να έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου λόγω  μη χρησιμοποίησής του από την πλευρά σου.  Στείλε μας email με θέμα «ΕΠΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ», όπου  θα αναγράφεις  το email σου.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Δεν βρίσκω ασκήσεις σχετικά με το θέμα που ψάχνω.
Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι εκπαιδευτικοί φίλοι του site μας εργάζονται συνεχώς για να εμπλουτίσουν τη βάση δεδομένων μας με όλες τις εργασίες που είναι χρήσιμες σε γονείς, μαθητές και καθηγητές. Κάνε Like στο Facebook του click-me.gr, γίνε μέλος ή απλά να το επισκέπτεσαι συχνά ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος για τα νέα εκπαιδευτικά άρθρα.

Δε μπορώ να κατεβάσω φύλλα εργασιών.
Τα περισσότερα εκπαιδευτικά αρχεία μας είναι αρχεία εικόνας.
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις μια εικόνα στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω της και πάτα "Αποθήκευση εικόνας ως...".  ‘Έπειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

Αν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις, διάβασε εδώ.


 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION