Δεν έχω κωδικούς taxisnet - gov.gr!


Πώς βρίσκω τους κωδικούς taxisnet

Αν στ'αλήθεια δεν έχεις κωδικούς Taxisnet, εδώ θα σου πούμε με απλά λόγια τι να κάνεις ώστε να βγάλεις τους δικούς σου κωδικούς και να μπορείς να συνδεθείς σε κάθε υπηρεσία του gov.gr και aade.gr!
Για να βγάλεις κωδικούς taxisnet θα χρειαστείς πρώτα κλειδάριθμο από το gov.gr.

Αλλά μήπως κάποτε είχες βγάλει και στην πραγματικότητα έχεις κωδικούς Taxisnet για να συνδέεσαι στο gov.gr;

Πώς βρίσκω τους κωδικούς taxisnet (username / password)


Tα στοιχεία σύνδεσης στην ιστοσελίδα της εφορίας taxisnet, (κωδικοί Taxisnet) είναι αυτά που μπαίνεις και για να κάνεις φορολογική δήλωση. Αν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις, αλλά είναι μάλλον είναι χαμένα και ουσιαστικά δεν τα έχεις, ρώτα τον λογιστή σου. Μπορεί να έχει αποθηκεύσει κάπου και να σου δώσει το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password). Αν δεν τα έχει ούτε ο λογιστής σου, θυμήσου ποιος σε βοήθησε να κάνεις την φορολογική σου δήλωση, αυτός λογικά θα τα έχει!


Πώς βρίσκω τον κωδικό taxisnet (password)


Αν ξέρεις το username και έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου, για να βρεις τον κωδικό θα πρέπει να συνδεθείς εδώ: https://kleidarithmos.gov.gr
Πάτα «Είσοδος στην υπηρεσία» και στην επόμενη οθόνη στο TAXISnet πάτα "Ξέχασα τον κωδικό μου".


Αν τα έχεις ξεχάσει και κανείς δεν τα έχει, για να βρεις τους κωδικούς σου που έχεις ξεχάσει θα πρέπει να συνδεθείς εδώ: https://kleidarithmos.gov.gr
Πάτα «Είσοδος στην υπηρεσία» και στην επόμενη οθόνη στο TAXISnet πάτα "Επανεγγραφή", αφού είσαι ήδη χρήστης του TAXISnet αλλά έχεις ξεχάσει το username σου ή έχεις ξεχάσει τον κωδικό και τον κλειδάριθμό σου ή έχεις απενεργοποιήσει το λογαριασμό σου και θέλεις να τον ενεργοποιήσεις. Για την επανεγγραφή σου θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτήν της αρχικής εγγραφής, που περιγράφεται εδώ:
Αίτηση για Έκδοση Κλειδάριθμου Gov.gr (Taxisnet)
Επίσης, αν δεν έχεις βγάλει ποτέ κωδικούς για να συνδεθείς στο myaade/taxisnet, τότε μάλλον είσαι ...πρωτάρης και πρέπει να αποκτήσεις για πρώτη φορά τους προσωπικούς σου κωδικούς. Δες πώς να βγάλεις κλειδάριθμο για να μπορείς να κάνεις αιτήσεις σε πολλές υπηρεσίες μέσω ίντερνετ.

Έκδοση κωδικών - Εγγραφή στο Taxisnet


Απλά ακολουθείς όλα τα βήματα στην Αίτηση για Έκδοση Κλειδάριθμου Gov.gr (Taxisnet) για να επιλέξεις username και κωδικό. Συμπληρώνεις όλα τα απαραίτητα πεδία, και όταν στείλεις την αίτησή σου η εφορία σου στέλνει τον κλειδάριθμό σου. Με όλα αυτά μπορείς να συνδεθείς για πρώτη φορά στο gov.gr, aade.gr, taxisnet!


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!