Ονειροκρίτης Ερμηνεία: γάμος στο όνειροΕίδες γάμο στο όνειρο;

Ονειροκρίτης γάμος καλεσμένοι
Αν ονειρευτείς ότι είσαι καλεσμένος σε γάμο ίσως  μάθεις  για απώλεια φίλου ή συγγενή ή θα λυπηθείς για την κακοτυχία φίλου σου ή κοντινού συγγενή. Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση που θα του προξενήσει στεναχώρια και καθυστέρηση στην πρόοδο. Αν δεις ότι παρακολουθείς μια μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή, θα πάρεις δυσάρεστα νέα για συγγενικό σου πρόσωπο.  Γενικά, αν δεις άλλον να παντρεύεται, ίσως κινδυνέψει στο άμεσο μέλλον.
Κατά μια άλλη  έννοια, ο γάμος στο όνειρο συμβολίζει μια νέα αρχή ή αλλαγή στη ζωή σου.  

Αν  ονειρευτείς ότι είσαι σε γάμο με μουσική είναι πιθανό κάποιος συγγενής σου να φύγει από τη ζωή. 

Αν είσαι σε γάμο  χωρίς παπά και χωρίς μουσική  και είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις. 

Αν είσαι σε γάμο χωρίς παπά και χωρίς μουσική  και είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. 

Αν βρεθείς  σε γάμο που οι καλεσμένοι φοράνε μαύρα ρούχα, σε περιμένει δυστυχία στο γάμο σου. Αν  όμως διαλυθεί ο γάμος την τελευταία στιγμή, όλα θα πάνε καλά.
Ονειροκρίτης γάμος

Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε το όνειρό σου είναι καλός οιωνός.

Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη και φήμη στη ζωή του.

Αν σε κεράσουν γλυκά στο γλέντι του  γάμου που πήγες καλεσμένος θα έχεις μια γαλήνια και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Δηλαδή, κέρασμα από γαμήλια τούρτα σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με τον αγαπημένο σου.

Αν ονειρευτείς ότι σου έκαναν πρόταση γάμου σημαίνει ότι μια κατάσταση που σε απασχολεί αυτό το διάστημα ίσως λάβει χειρότερη τροπή. Ίσως όμως ένα τέτοιο όνειρο να αντικατοπτρίζει και την εμμονή σου να παντρευτείς.

Αν κάποιος ονειρευτεί ότι παντρεύεται ο ίδιος, σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, είναι κακός οιωνός. Αν ονειρευτείς  πως παντρεύεσαι, καλύτερα να είσαι προσεκτικός, γιατί ίσως κινδυνεύει η υγεία σου και η υγεία των δικών σου και ίσως επέλθει κάποιος θάνατος. Το κοστούμι του γαμπρού ή της νύφης προμηνύει βαριά αρρώστια ή  και θάνατο. Και στους σύγχρονους ονειροκρίτες,  ο  γάμος στα όνειρα συμβολίζει  την απώλεια ελευθερίας, και έτσι μερικές φορές αν ονειρευτείς  πως παντρεύεσαι, αυτό θα μπορούσε να είναι μια μορφή ειδοποίησης για κάποια προβλήματα που θα έρθουν στη ζωή σου. 
Ονειροκρίτης γαμπρός

Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια.  Αν ονειρευτείς πως ξαναπαντρεύεσαι με τον νυν ή τον πρώην σύζυγό σου αυτό σημαίνει πολλά κέρδη. Αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει την ευδαιμονία και την ευτυχία του γάμου σου. 

Αν ονειρευτούμε ότι παντρευόμαστε τον πρώην σύντροφό μας, αυτό σημαίνει ότι έχουμε δεχθεί πλευρές αυτής της σχέσης κι ότι έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Ίσως όμως σημαίνει ότι ο τωρινός μας σύντροφος έχει κοινά με  τον πρώην. 

Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. 

Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι ο αγαπημένος σου παντρεύεται μια άλλη κοπέλα, σημαίνει πως άδικα αγωνιάς, γιατί ο σύντροφός σου είναι πιστός.

Ονειροκρίτης γάμος φιλί

Αν μια νέα γυναίκα,  ονειρευτεί ότι κάποιος φορούσε πένθιμα ρούχα στο γάμο της, αυτό είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. 

Αν ονειρευτείς πως παντρεύεσαι ενώ είσαι ανύπαντρος, να περιμένεις τσακωμούς και καβγάδες με τον αγαπημένο σου, ειδικά αν ονειρευτείς πως παντρεύεσαι αυτόν.

Αν δεις ότι η γυναίκα σου παντρεύεται με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνεύει από χωρισμό. Αντίστοιχα, αν ονειρευτείς ότι ο άντρας σου παντρεύεται με κάποια άλλη, ο γάμος σου κινδυνεύει. 

Αν ονειρευτείς ότι ο γάμος σου δεν πάει καλά ή διαλύεται, τότε σημαίνει ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα στη σχέση σου που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Αν κάποιος παντρεμένος ονειρευτεί ότι παντρεύεται κάποιον άλλο, αυτό ίσως δείχνει κάποια προτίμηση ή προσωρινή επιθυμία (ερωτική επιθυμία) για αυτόν τον άλλο που βλέπουμε να γίνεται σύζυγός μας στο όνειρο!

Αν  μια γυναίκα είναι παράνυμφος σε γάμο φίλης της, γρήγορα θα γνωρίσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. 

Αν είσαι ελεύθερη γυναίκα και ονειρευτείς έναν γαμπρό, τότε αυτό αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου να δεσμευτείς σε μια σχέση ή να παντρευτείς.

Αν ονειρευτούμε ότι βλέπουμε έναν κανονισμένο γάμο σημαίνει ότι νοιώθουμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι το οποίο δεν θέλουμε, χωρίς να μας αφήνουν περιθώρια επιλογής.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί  πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. 

Αν ονειρευτεί μια γυναίκα  ότι υπάρχει διαφωνία των  γονέων για το γάμο της, θα ανακαλύψει σύντομα  ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. 

Ονειροκρίτης νύφη

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται με μυστικότητα για διάφορους λόγους, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες.

Αν ονειρευτείς ότι παντρεύεσαι κάποιο άτομο του ίδιου φύλου, μάλλον το όνειρο συμβολίζει το ναρκισσισμό στο χαρακτήρα σου.

Αν ονειρευόμαστε ότι παντρευόμαστε κάποιον συγγενή μας, αυτό προμηνύει καυγάδες και διαμάχες, καθώς και προβλήματα ή απώλειες.

Αν ονειρευόμαστε είμαστε παντρεμένοι, ενώ δεν είμαστε στην πραγματικότητα,  αυτό συμβολίζει κάποιο είδος δέσμευσης στη ζωή μας από φιλικά ή στενά συγγενικά πρόσωπα.  

Αν πρόκειται να παντρευτείς και ονειρεύεσαι σχετικά με το γάμο σου τότε στα όνειρά σου αντικατοπτρίζεται  το άγχος της οργάνωσης  του γάμου. Διαμάχες για τις λεπτομέρειες του γάμου, η ένταση με τους συγγενείς, ο φόβος της δέσμευσης και η απώλεια της  ανεξαρτησίας σου είναι πιθανό να προκαλούν τέτοια όνειρα μήνες πριν τη μέρα του γάμου σου.

Αν ονειρευτούμε τη νύφη μας σημαίνει ότι ένα ασυνήθιστο και απρόσμενο γεγονός θα μας δώσει είτε πολύ μεγάλη ευτυχία ή δυστυχία, ανάλογα με τη συμπεριφορά της στο όνειρο.

Αν ονειρευόμαστε ότι έχουμε διαπράξει διγαμία σημαίνει ότι έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα να ζυγίσουμε τις επιλογές μας και πάρουμε μια απόφαση ανάμεσα σε δύο επιλογές.

Αν βλέπουμε ότι παντρευόμαστε έναν δίγαμο άντρα σημαίνει ότι μας κάποιος στη ζωή μας μας έχει παραπλανήσει. Αυτό το άτομο ανήκει στα κοντινά μας πρόσωπα.
 
 
Φίλη / φίλε μου, ένα άσχημο ή περίεργο όνειρο δεν πρέπει να σε τρομάζει... 
Τα όνειρά μας είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου!  
Δες εδώ τι είναι τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστημονική τους ερμηνεία!


Θέλεις να μαθαίνεις αμέσως πως ερμηνεύεται το όνειρό σου; Δες τον πλήρη ονειροκρίτη!

 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!