Προώθηση Ιστοσελίδων ή Web Promotion


Απαραίτητη για να βοηθήσουμε την ιστοσελίδα μας να δικτυωθεί είναι η "διαφήμισή" της στο Διαδίκτυο.

Αυτή η ενέργεια εκτελείται κατά το στάδιο της "Προώθησης Ιστοσελίδων", ή αλλιώς "Web Promotion".

Μόλις μια νέα σελίδα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, οι γνώστες της ηλεκτρονικής της διεύθυνσης είναι ελάχιστοι και αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να την προωθήσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Μέσω της προώθησης αυτής κάθε νέα ιστοσελίδα μπορεί να αναρριχηθεί στον Παγκόσμιο Ιστό και να γίνει γνωστή στους χρήστες του Διαδικτύου.

Μιλώντας για την προώθηση της ιστοσελίδας μας, αναφερόμαστε στην διαφήμιση, κατά κάποιο τρόπο, του γεγονότος ότι έχουμε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα και θα θέλαμε να την επισκεφθούν όσα άτομα ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό της. Μπορούμε να διαδώσουμε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας προφορικά, μέσω διαφημιστικών εντύπων, καταχωρώντας το όνομά της στην επαγγελματική μας κάρτα, αλλά κυρίως μέσω της διαφήμισης στο Διαδίκτυο. Σε αυτό το βήμα πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι άλλοι ιστότοποι, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα μας, ούτως ώστε να τη γνωρίσουν και να την επισκεφθούν όλο και περισσότεροι επισκέπτες. Υπάρχουν αρκετοί κατάλογοι στο Διαδίκτυο οι οποίοι έχουν ως στόχο την κατηγοριοποίηση των ιστοσελίδων των επιχειρήσεων σε τοπικό, πανελλήνιο ή παγκόσμιο επίπεδο, με σκοπό την εξυπηρέτηση των χρηστών του Διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε χρήστης βρίσκει εύκολα την επιχείρηση που χρειάζεται στο Διαδίκτυο και οι ιστοσελίδες του καταλόγου αποκτούν πιθανούς πελάτες. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι πιο αποδοτικοί σύνδεσμοι, όπως προκύπτει, είναι αυτοί που είναι τοποθετημένοι σε ιστοσελίδες συναφούς περιεχομένου με τη δική μας, και όχι αυτοί των καταλόγων.

Εαν βέβαια ο επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για πιο άμεσα αποτελέσματα και δεν έχει την άνεση χρόνου που απαιτεί το SEO και οι υπόλοιπες μεθόδοι, μπορεί να χρησιμοποιήσει την προώθηση ιστοσελίδων με ppc (pay per click) και την καμπάνια Google Adwords αμέσως μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας του. Σε αυτή την περίπτωση θα πληρώνει κάποιο ποσό για κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας ο οποίος έκανε κλικ και εισήλθε από το σύνδεσμο διαφημιζομένου.

Τέλος, είναι σκόπιμο να συνειδητοποιήσουμε ότι η ιστοσελίδα μας χρειάζεται, ειδικά στα πρώτα της βήματα, τη στήριξη και το ενδιαφέρον μας, όπως ακριβώς θα κάναμε και στην περίπτωση της φυσικής επιχείρησής μας.


ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΕ JOOMLA!

Free Download PDF!

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION