ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - CV WORD DOCX

 

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός βιογραφικού / βιογραφικού γραμμένου ειδικά για δουλειά σε εργασία γραφείου και συγκεκριμένα για τη θέση της γραμματείας (μπορεί να το δεις σε αγγελία ως γραμματειακή υποστήριξη / γραμματέας) είναι αυτό που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του υπαλλήλου, ιδανικά για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Αυτό το βιογραφικό στο www.click-me.gr είναι γραμμένο ειδικά για άτομα που αναζητούν δουλειά σε τέτοιες επιχειρήσεις, όπως επιχειρήσεις ελεύθερων επαγγελματιών που χρειάζονται βοήθεια στην οργάνωση και το κλείσιμο ραντεβού με πελάτες ή μεγάλες εταιρίες με κανονικό τμήμα γραμματείας, πχ. κομμωτήρια, φροντιστήρια, κέντρα μελέτης, ΚΔΑΠ, ξενοδοχεία, κατασκευαστικές εταιρείες, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, μεταφορικές εταιρείες, εμπορικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, κτλ..

Το έτοιμο βιογραφικό αυτό σημείωμα διατίθεται δωρεάν για λήψη, τροποποίηση και εκτύπωση. Επίσης παρέχεται δωρεάν σε μορφή κειμένου με δυνατότητα επεξεργασίας, η οποία μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε εταιρείας που στοχεύεις να εργαστείς. Η προσαρμογή του δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις γραφιστικής, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι η γνώση χειρισμού ενός απλού επεξεργαστή κειμένου.

Επομένως, κι ας μην έχεις εμπειρία στη σύνταξη βιογραφικού υπαλλήλου γραμματειακής υποστήριξης, αυτό το πρότυπο βιογραφικού μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Το σωστό πρότυπο βιογραφικού για γραμματειακή υποστήριξη είναι πολύ σημαντικό για τη γενική εμφάνιση του βιογραφικού σου.

Αυτή η φόρμα βιογραφικού, σχεδιασμένη από το Click-me.gr, είναι ένα λεπτομερές πρότυπο βιογραφικού για όλους όσους αναζητούν μια ευκαιρία εργασίας σε μια εταιρεία, στη θέση του υπαλλήλου γραμματείας.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ WORD DOWNLOAD

Είναι ένα έτοιμο πρότυπο βιογραφικού του Word, με γαλάζια, χαρούμενα γραφικά και ευανάγνωστα γράμματα. Τα γραφικά μπορείς να τα αλλάξεις σε όποιο χρώμα επιθυμείς, ώστε να ταιριάζουν και με το background της φωτογραφίας σου.

Το έτοιμο αυτό βιογραφικό σημείωμα γραμματέα του Click-me.gr σε μορφή Microsoft Word μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις εύκολα το βιογραφικό σου στον δικό σου υπολογιστή. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αίτηση για δουλειά ως γραμματέας σε επιχείριση / γραμματειακή υποστήριξη σε μικρή επιχείριση ή σαν στέλεχος του τμήματος Γραμματείας σε μεγάλη εταιρεία.



Πώς να επεξεργαστείς αυτό το έτοιμο βιογραφικό CV για Γραμματειακή Υποστήριξη


Το βιογραφικό είναι διαθέσιμο σε μορφή Word 2010 2016 2019 (.docx)
1. Κατέβασε αυτό το πρότυπο αρχείο .docx.
2. Άνοιξε αυτό το πρότυπο βιογραφικού στο Microsoft Word 2010, 2016 ή 2019 (η έκδοση 2019 είναι η καλύτερη για το άνοιγμα, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα γραφικά του προτύπου).
3. Επεξεργάσου το όνομα, τις ενότητες ΠΡΟΦΙΛ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η/Υ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ/ΑΔΕΙΕΣ .
4. Επεξεργάσου τις ενότητες ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ και ΓΛΩΣΣΕΣ.

Ειδικά για τις ενότητες "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" και"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ", σου έχουμε ετοιμάσει εδώ ένα πακετάκι που συμπεριλαμβάνει 30 εικονίδια με social media και στοιχεία από χόμπι - ενδιαφέροντα. Μπορείς να τα κατεβάσεις και να κάνεις copy-paste στο Word, μην εκπλαγείς που το κάθε αρχείο εικονιδίου είναι αρχείο .svg και όχι .jpg. Μπορείς να το κάνεις κανονικά copy-paste! . Οι ρυθμίσεις που θα χρειαστεί το εικονίδιο, αφού το κάνεις επικόλληση μέσα στο βιογραφικό, είναι: μείωση σε 4% (για τα εικονίδια στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ή 5% (για τα εικονίδια στα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ) του μεγέθους & Αναδίπλωση εικόνας: Εμπρός από το κείμενο.
- Ειδικά για τις ενότητες "ΓΛΩΣΣΕΣ", "ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ" & "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η/Υ" μπορείς να δεις μια εικόνα εδώ που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς μπορείς να αυξομειώνεις τα γραφικά, ανάλογα με το επίπεδο %. Απλά επιλέγεις το χρωματιστό γραφικό και μόλις εμφανιστούν τα κυκλάκια σύρεις για αυξομείωση.


5. Κάνε δεξί κλικ στη φωτογραφία, επίλεξε «Αλλαγή εικόνας» και μετά «Αυτή η συσκευή». Επίλεξε τη φωτογραφία του προφίλ σου και αντικατάστησε τη φωτογραφία αυτής της φόρμας βιογραφικού.
6. Έλεγξε αν όλα είναι εντάξει στο βιογραφικό σου.
7. Πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως->Αναζήτηση->Αποθήκευση. Έτσι, θα αποθηκεύσεις το βιογραφικό σου με τα δικά σου στοιχεία σε μορφή WORD (.docx). Θα σου χρειαστεί για μελλοντικές αλλαγές.
8. Πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως->Αναζήτηση->Αποθήκευση ως τύπος: Επίλεξε από την αναπτυσσόμενη λίστα το αρχείο PDF.
9. Κάνε κλικ στο «Αποθήκευση».
10. Έχεις ήδη το δικό σου βιογραφικό σε μορφή PDF! Αυτή είναι η σωστή μορφή για να στείλεις το pdf βιογραφικό σου στον εργοδότη της επιλογής σου.

Αίτηση βιογραφικού για εργασία υπαλλήλου γραμματείας (γραμματέας / υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης)

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες / εργοδότες / διεθυντές ενός πολυκαταστήματος ή ενός μικρού καταστήματος εκτιμούν τους υποψήφιους εργαζόμενους που έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Ευγένεια
Άριστος προφορικός και γραπτός λόγος στα ελληνικά
Γνώση Αγγλικής γλώσσας
Ανώτερες διοικητικές δεξιότητες για την οργάνωση άλλων υπαλλήλων
Άριστες οργανωτικές δεξιότητες στο γραφείο
Πολύ καλές λογιστικές ικανότητες για έλεγχο και έκδοση τιμολογίων
Ικανότητες πολλαπλών εργασιών
Ικανότητες προτεραιοποίησης εργασιών


Αίτηση βιογραφικού για εργασία γραμματειακής υποστήριξης χωρίς προϋπηρεσία

Λοιπόν, δεν έχεις εμπειρία εργασίας ως γραμματέας, αλλά θέλεις πραγματικά μια δουλειά όπως αυτή! Δεν πειράζει, και έχουμε την απάντηση στην ερώτησή σου - Πώς να συμπληρώσω το βιογραφικό μου για γραμματειακή υποστήριξη, εάν δεν έχω εμπειρία; -
Παραπάνω μπορείς να δεις όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά μιας έμπειρης γραμματέα - ακριβώς αυτά είναι τα πιο σημαντικά για τον εργοδότη - τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού του καταστήματος. Απλώς στην ενότητα "ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ανάφερε τυχόν εθελοντική εργασία που έχεις κάνει πχ. σε συλλόγους (αν ήσουν γραμματέας στο σύλλογο του Λυκείου, σε κάποια καλοκαιρινή κατασκήνωση ή κάτι παρεμφερές). Αν δεν έχεις κανενός είδους προϋπηρεσία, μην αγχώνεσαι!
Γράψε, αναλυτικά, στην ενότητα "ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ", δεξιότητες όπως οι ακόλουθες, δεξιότητες που συνήθως αποκτούνται κατά τη φοίτηση στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο αλλά και στο Πανεπιστήμιο ή τα Ανώτατα Τεχνολογικά ιδρύματα της Ελλάδας. Κάποιες δεξιότητες αποκτιούνται έπειτα από σεμινάρια:
- Θετική ενέργεια
- Οργανωτικότητα
- Εποικοδομητική επικοινωνία
- Καθαρός και συγκροτημένος προφορικός λόγος
- Σωστά δομημένος και χωρίς ορθογραφικά λάθη γραπτός λόγος


Η ένδειξη
- Όρεξη για εργασία
- Όρεξη για μάθηση
θα μπορούσε να βοηθήσει, στην περίπτωση που ζητείται πχ. γνώση ERP και δεν την κατέχεις. Θα μπορούσες να διαβεβαιώσεις τον εργοδότη ότι θα αφιερώσεις προσωπικό σου χρόνο για τη γρήγορη εκμάθηση μιας δεξιότητας. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WORD DOCX

Παράδειγμα αγγελίας για εργασία ως γραμματειακή υποστήριξη σε μεταφορική εταιρεία - logistics:

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ / ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Η εταιρία διεθνών μεταφορών HERMES LOGISTICS, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, ζητά άμεσα για τα κεντρικά της γραφεία υπάλληλο γραφείου για πλήρη και μόνιμη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:
• Άριστη χρήση Η/Υ - Microsoft Office
• Άριστη γνώση Αγγλικών (γραπτά και προφορικά)
• Γνώσεις λογιστικής
• Γνώση άλλων ξένων γλωσσών (Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά) θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως

Βασικές Αρμοδιότητες:
• Έκδοση παραστατικών
• Καταχώρηση Εσόδων/Εξόδων
• Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου / email
• Αρχειοθέτηση
• Καθημερινές δραστηριότητες γραμματειακής υποστήριξης

Ωράριο εργασίας:
Καθημερινα 09:00 – 17:30 και Σάββατο 11:00 – 15:00
Πολύ καλος μισθός και πλήρης ασφάλιση.
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!